Μαθήματα Αγγλικών Θεσσαλονίκη

Η σύγχρονη Αγγλική γλώσσα, χαρακτηρίζεται πολλές φορές ως η πρώτη παγκοσμίως. Κατέχει αναμφίβολα κυρίαρχη θέση σε όλους τους τομείς των επιστημών, επικοινωνιών (internet, facebook), επιχειρήσεων, πολιτικής, διπλωματίας, ψυχαγωγίας κ.ά.

Τα Αγγλικά είναι επίσημη γλώσσα σε αρκετά κράτη και διασφαλίζουν την σωστή επικοινωνία σε παγκόσμια συνέδρια ανά τον Κόσμο. Ο Διάλογος μεταξύ κρατών βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στην αγγλική. Το φροντιστήριο αγγλικών “Κοσμοδιάλογος” εγγυάται εφόδια επικοινωνίας και τη σωστή εκπαίδευση, για εσάς τους ενήλικες και τα παιδιά σας.

Τα Μαθήματα Αγγλικών είναι απαραίτητα σε πάρα πολλές χώρες ως βασικό προσόν για την εξεύρεση εργασίας, με αποτέλεσμα πάνω από 1 δις άνθρωποι να την μιλούν σε ικανοποιητικό επίπεδο.Στα εξειδικευμένα τμήματά μας ενηλίκων (18 χρονών και πάνω) μπορείτε από αρχάριο επίπεδο σε μόλις 1 χρόνο να φτάσετε σε επίπεδο pre-lower φοιτώντας σε ολιγομελή (4 άτομα Μ.Ο) , η κλειστά τμήματα.

Αγγλικά Τμήματα Ενηλίκων Θεσσαλονίκη

Στα εξειδικευμένα τμήματά μας ενηλίκων (18 χρονών και πάνω) μπορείτε από αρχάριο επίπεδο σε μόλις 1 χρόνο να φτάσετε σε επίπεδο pre-lower φοιτώντας σε ολιγομελή (4 άτομα Μ.Ο.) ή κλειστά τμήματα.

Αγγλικά Pre-lower / Lower Θεσσαλονίκη

Σε μόλις 7 μήνες, σε τμήματα έως 8 άτομα, με εγγύηση αποτελέσματος / πτυχίου και επιτυχία που τις περισσότερες φορές αγγίζει το απόλυτο 100%.

Επιπλέον παροχές σε όλα τα τμήματα, σε όλα τα επίπεδα, σε όλα τα πτυχία:

1. Test προσομοίωσης.

2. Ενισχυτική διδασκαλία Σαββάτου.

3. Δυνατότητα μελέτης των αγγλικών σας στον χώρο μας με την βοήθεια των καθηγητών μας.

4. Βοήθεια από καθηγητές μας σε οποιαδήποτε πανεπιστημιακή εργασία, σύνταξη βιογραφικού, ορολογία, μετάφραση, επαγγελματικό λεξιλόγιο κ.ά..

Επίσης: 60’ minimum One-on-One ΔΩΡΕΑΝ ιδιαίτερα μαθήματα αντιμετώπισης κάθε προσωπικής δυσκολίας, απορίας στην εκμάθηση της γλώσσας καθ΄όλη τη διάρκεια των σπουδών σας στη σχολή μας.