Αγγλικά IELTS – TOEFL Θεσσαλονίκη

Αγγλικά IELTS

IELTS

Για όσους θέλουν να σπουδάσουν ή ακόμα και να ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ! σε οποιαδήποτε χώρα της

Ευρώπης (και όχι μόνο) όπου τα Αγγλικά είναι μία από τις βασικές γλώσσες επικοινωνίας, το πτυχίο IELTS είναι η βάση.

Το Ielts (=International English Language Testing System) ως βασική προϋπόθεση για μεταπτυχιακά προγραμμάτα προσφέρεται ως εξέταση πιστοποίησης αγγλικής γλώσσας σε σπουδαστές που θέλουν να σπουδάσουν στο εξωτερικό ή στο εσωτερικό.

Σας βοηθάει ακόμη να εκμεταλλευτείτε ευκαιρίες στην αγορά εργασίας, καθώς πιστοποιεί επίπεδα αγγλικής γλώσσας.

Στην σχολή μας οικονομικά, ταχύτατα και με την πρώτη προσπάθεια διασφαλίζετε το score που επιθυμείτε για το μεταπτυχιακό πρόγραμμα ή την εργασία που επιδιώκετε να ακολουθήσετε στο εξωτερικό ή ακόμη και στην Ελλάδα.

Με μέσο όρο μόνο 20 ώρες έχετε ολοκληρώσει τον κύκλο μαθημάτων.

Σας προσφέρουμε Δωρεάν οποιαδήποτε συμβουλευτική υποστήριξη και άλλη βοήθεια για την εισαγωγή στα πανεπιστήμια του εξωτερικού.

Αγγλικά TOEFL

TOEFL

Εναλλακτική λύση στην εκμάθηση IELTS όσον αφορά τα μεταπτυχιακά προγράμματα πολλών ξένων πανεπιστημίων αποτελεί η εκμάθηση αγγλικών με το σύστημα Toefl (=Test of English as a Foreign Language).

Στην Ελλάδα πλέον το Toefl έχει πάρει μορφή του ibt test (internet based test, δίνεται μέσω ηλεκτρονικών υπολογιστών) γι’ αυτό και προτιμάται κυρίως από τους σπουδαστές εκείνους που έχουν ιδιαίτερη ευχέρεια και άνεση στην χρήση του Η/Υ

Με λιγότερες από 25 ώρες έχετε ολοκληρώσει τον κύκλο μαθημάτων TOEFL.

Προσφέρεται Δωρεάν οποιαδήποτε συμβουλευτική υποστήριξη και άλλη βοήθεια για την εισαγωγή στα ξένα πανεπιστημιακά προγράμματα